[an error occurred while processing this directive]"Ældresagernes flyttefirma og et logo"

23. sept. 2018 registrerede jeg domænet "aeldresagens-flyttefirma.dk"

Navnet "Ældresagens flyttefirma" var Ældre Sagen (bemærk at navnet staves i to ord) ikke begejstret for. Jeg og min nabo syntes ellers ved den første flytte-kørsel, at det passede meget godt på os. Jeg troede, at Foreningen Ældre Sagen ville bakke op om en ide, som teoretisk set kunne sprede sig til resten af landet og sætte gang i en del ældre, som passivt har accepteret samfundets tvangsmæssige overførsel af ældre mennesker fra et aktivt sundt liv til en passiv usund tilværelse med prædikatet PENSIONIST.

Jeg tog grummeligt fejl. Jeg fik 26. sept. 2018 brev via email fra et af Danmarks dyreste advokatfirmaer Accura, beliggende Tuborg Havn, 2900 Hellerup. Jeg er opvokset i Gentofte Kommune, så jeg kender forholdene. Brevets forfatter skriver, at jeg skal STOPPE med at bruge to danske ord, nemlig 'ældre' og 'sagen'. Forfatterens intention med sætningen var sikkert en anden, men det er faktuelt det, der står i sætningen. Jeg betalte for ca. 20 år siden en advokat 2.500kr i timen for bare at læse et stykke papir, så kan du selv gætte hvad dette advokatbrev til mig har kostet Ældre Sagen.

Hvis vi et øjeblik ser bort fra faktuelle (måske stave-) fejl i advokatfirmaets brev ang. domænets tegn, handler det i flg. varemærkeloven om en krænkelse. Varemærkeloven handler som så mange andre love om kontrol, magt, penge osv. til de enheder, der historisk via vold og magt har tilranet sig status som magthavere, støttet af intellektuelt arbejdende væsener. "Den, der har ører at høre med, lad ham høre."

Det overlades til andre at vurdere, hvis interesser Ældre Sagen hermed plejer og tjener: egne interesser eller de medlemmernes. Vi lader den stå et øjeblik.

Ak ja. Jeg har lavet denne anden hjemmeside, som sandsynligvis ikke skaber angst hos Ældre Sagen for at miste renomme, status, penge og andet

Du kan selv gætte på, hvor mange penge advokatfirmaet skal have for at have kørt sagen hos domaeneklager.dk.